2013-03-11

Vinst!

Enligt innebandymagazinet har Endre IF högsta publiksnitt i grundserien i år. Vi brukar ju ligga i toppen av den ligan år efter år. Men nu är grundserien histori och det är slutspel. Det som betyder något är framför oss. Nu ska vi och Ni se till att vi vinner publikligan också i slutspelet!

Det här är nånting otroligt grymt. Jag får gåshudbara från tanken att snart, snart är vi där igen!


Jag tror att det här än nånting man kallar "minnen för livet". Både för oss och för er. Helt ofattbart.

Appråpå bilden. Varför sjunger man svenska nationalsång innan varje slutspelsmatch? För oss i Endre är det lite löjligt faktiskt. 1/3 av våra spelare är utländska. Tycker att vi borde sjunga ibland någon annan nationalsång, man börjar bli lite uttråkad att lyssna svenska nationalsång varje gång. Varför inte välja bland finska, schweiziska, polska, lettiska... You name it. Kanske man kunde lotta ut innan varje match vilken låt det blir idag?

Skämt åt sidan, idag blir det pool och bastu på Svenska Spel och efter det ska vi käka middag med laget på Uncle Joe's. Rehab i poolen kan bli väldigt bra för våra slitna och trötta kroppar och tror att ingen klagar på att få sätta sig ner till en färdigdukat middagsbord ikväll. Skönt med lite annorlunda måndag!

/ #70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar