2013-03-17

Njut!

Det här det som är allra bästa. Det här är nånting som gör att man överlever sommaren, försäsongen, tunga hösten. Att spela slutspel hemma i Södervärn, inför en grym publik med ett jäkla attityd. Att vinna en sån match är bästa vi vet.

Idag får vi njuta med hela kroppen och själen av den härliga känslan efter en rikgt bra arbetsdag. Grymt imponerande att idag är vi ett helt annat lag som kliver in i Södervärnshallen. Idag är vi Endre. Idag är vi där! Vi jobbar, sliter, vinner varenda kamp, vi vågar spela vårt eget spel, vi vågar göra Mora dåligt. Idag är vi värd att vinna! Idag är vi värda att njuta en stund och samla in viktiga minnen i kroppen och hjärnan. Hur skönt det känns att vinna.

Foto: Mats Persson


Det kommer bli så mycke lättare att vakna klockan 6:00 imornbitti och åka till jobbet. Vi har en bra anledning att mysa runt och leva fullt i bubblan.

Nu ska jag fortsätta mysa och njuta av livet i bubblan. Vi återkommer imorn.

/ #70

1 kommentar:

  1. Ja ni är verkligen värda att vinna idag så som ni slet! Grym känsla, det är de här man väntat på hela säsongen... Skön seger! Vilken otrolig match ni gjorde.... Grattis Grattis Grattis alla inblandade!

    SvaraRadera