2013-03-16

1-0

Nu har vi kommit igång med slutspelet, äntligen. Tur att i den här matchserien spelar ingen roll hur matcherna slutar, hur dåligt man än spelar eller hur många mål man gör eller släpper in. Det som betyder, är vinst. Bara vinst. Och det står bara 1-0.

Vi var inte ens nära att vinna igår och om jag är helt ärligt, Mora tjänade sin vinst. Dom hade en slutspelsflow i deras spel, när vi... Vi spelade en träningsmatch. Vi var inte där. För Mora blev det en enkel match att spela bra och prestera, när vi kom aldrig igång på riktigt. Mora kommer att få svårt att prestera lika bra i fortsättningen.

Det som är skönaste i allt det här, är att vi har väldigt lätt att höja oss. Det räcker att vi är inställda att göra jobbet. Våga spela vår eget spel, våga göra Mora dåligt, tro på att vi vinner och vi kan slå dom. Jobba, tro och ge 110% av sig själv. Tillsammans är vi starka!

Foto: Mats Persson


Nu gäller det att återhämta på allra bästa sätt, sova gott och tagga som fan till imorn. Vi är väldigt revanschsugna, vi vet att hemma är vi starka och det kommer bli årets roligaste match! Hoppas Södervärn är fullsatt och vi får 100% stöd från publiken!

/ #70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar