2013-03-14

Morötter

Idag har det varit en helt värdelös arbetsdag. Tankarna flyger runt, det pirrar i kroppen och man bloggar istället för jobb. Sista träningen blev lugn. Uppvärming, lite 2 mot 2, powerplay, boxplay och straffar. Veckans matchegenomgång bjöds av XL Bygg och deras fikarum. Och som vanligt spanade vi vår kära motståndare på video och snackade genom hur vi ska lösa olika problem som dyker upp under matchen.

För årets slutspel kommer vi att ha en ny fan-produkt. Halle & Co. hade fixat fina Endre-flaggor för söndagens match som förhoppningsvis livar upp redan en väldigt livligt hemmapublik. Vi gjorde Halle glad och hjälpte till att fixa det sista med flaggorna!


Imorn ska vi flyga till Bromma på förmiddagen och åka med Lasse-bussen mot Mora. Blir några stopp och lunch på vägen. Skönt med en sovmorgon, när vi samlas 8:45 vid flyget. Jag t.ex. får sova hela 1,5h längre än vanligt! Skönt, skönt, skönt. Borde ännu packa och fixa lite extra mat till imorn innan man är klar för säng.

Vi kan köra Round 2. i "Gissa Vem?"

Den här människan påstår att hen gillar inte godis. Hen äter inte alls choklad. "Njaa, jag kan äta än kanelbulle då och då." Hen väljer att äta morötter istället. Vi andra sitter med var sin godispåse i bussen och hen har halv kilo morötter. Ibland kan det finnas en liten påse med nötter bredvid. Vem är den hemliga "hen" som tuggar morötter och vägrar äta godis?





Godis är gott! Så länge det är finskt och det finns salt lakris på menyn.

/ #70



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar