2013-03-11

Ursäkta oss...

... men nu ropar vi sista hejhej till omvärlden och dyker in i bubblan. Förlåt alla våra arbetsgivare, kollegor, familjen och vänner, vi kommer att vara okontaktbara och lever i vår egen värld kommande veckor. Bli inte oroliga om vi är ofokuserade i livet som rullar runt oss, om det känns att vi är fysiskt på plats med mentalt någon annanstans. Det är helt vanligt. Vi önskar också att vi får hålla våra jobb också efter bubblan spricks någon gång i framtiden.

Nu gäller det att återhämta. Äta, sova, träna klokt. Fila detaljer. Fördjupa oss i Kais Moras svagheter. Hur vi ska spela, hur vi ska slå dom, vad krävs det att ta tre vinster mot dom. Som vi vet, under slutspelen kan hända vad som helst. Gamla statistiker gäller inte. Vi bryr oss inte hur bra eller dåligt vi har spelat. Slutspelen är en hel egen game. Det är inte alls samma innebandy som i serien. Det är slutspel. Vinn eller försvinn. Ät eller bli uppäten. Och vi är hungriga.

Foto: Mats Persson
Ingen trodde inför säsongen att vi skulle prestera så bra vi har gjort. Ingen trodde på oss att efter generationsväxlingen vi kan få ihop ett så pass bra lag. Förutom oss. Vi vet hur bra vi är, vi vet att vi kan spela världens bästa innebandy. Vi vet att vi är grymma när vi når vår egen nivå och alla ger 100%. Vi kan vinna vilken match som helst, vi kan köra över vilket lag som helst. Vi vet det, det har vi gjort redan. 

Nu gäller det att hitta känslan, tro på sig själv, jobba som in i helvete och ge aldrig någonsin upp. Spela med Endre-hjärta. Och det kan vi. 

Veckan kommer bli väldigt lång. Och den kommer gå så fruktansvärt fort. Den som vi har väntat hela säsongen händer på söndag.


Foto: Mats Persson

Söndag, kl 17:00, Södervärnshallen. Jag hoppas med hela mitt hjärta att också Ni hittar dit. Det finns in-gen-ting bättre än att spela i fullsatt Södervärnshall framför världen bästa innebandypublik. Tiden, skynda dig!

/ #70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar