2013-03-20

En helt vanlig dag


Just another day at the office. Jossan bjuder en tjuvkik till Swedprods vardag!

På företaget Sweprod Graphics i Visby har det jobbat allt från massa Visby/Roma hunkar till snygga Visby IBK killar. Meeeeen... det är oväsentligt nu, det är ju Endrebruttorna som är mest intressanta! Just nu hittar vi inte mindre än 3 stycken spelare och 1 stycke materialare från detta lag.

Inne på avsyningen jobbar Tanja Stella #12 och Malgorzata Pazio #88. Det är dom som bland annat ser till att era bilmärken är skinade rena och i PERFEKT skick och av bästa kvalité! Tänk på det när ni kör er BMW att bilmärket med stor sannolikhet kan ha varit i dessa tjejers tassar först!




Josefin Hansson #8 jobbar på Digitalavdelningen vilken betyder att hon är mästare på att printa/skriva ut och ta vara på alla möjliga sorters dekaler, loggor, skyltar, klistermärken, bildekaler.. ja you name it.

Självklart går skrivarna på Digital varma just nu med Endreloggor (flaggor Ni ska vifta med på slutspelet!!) 



Sen har vi vår materialare/polis/lettiska/stenhårda Anete Seina som jobbar inne på Screen, men bilderna uteblev tyvärr. Men den tjejen lär återkomma i bloggen så småningom.. Tror det är mer folk än jag som hoppas på en till videointervju då hennes senaste blev en stor succé!

Den som väntar på något gott....

Men vänta.. Vad är det vi skymtar här? Är det inte Sveriges eldsjäl aka Endres ordförande Harald Hoffman som sitter i våran matsal och tar en kopp kaffe och snackar innebandy? Jo men visst är det så!

Någon förvånad? Nä inte vi heller. Mannen är överallt!



/ #8 Josefin Hansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar