2013-03-08

Fredag

Jag ligger kvar i rummet, när nästan alla andra i laget har åkt till Jönköping-city för att shoppa. Suprise! Bloggar, lyssnar musik och tänkte snart ta en sväng i affären och fixa en mellanmål. Ja, jag är hungrig, igen! Det är ju fan redan tre timmar från frukosten och lunchen får vi klockan tre...

Det är ju lite speciellt att spela borta på en fredag, när man helt plötsligt har en hel ledig dag. Jag vaknade, som vanligt, väldigt tidigt och rullade till frukosten strax efter halv åtta, och som vanligt, hittade Anna som redan hade läst halva tidningen. Man har ju lärt under åren vilka vaknar tidigt, vilka vill sova så länge det går, vilka behöver mycke mat, vilka klara med en liten macka en hel dag.

Om det är en tidig match, tar vi en morgonpromenad innan frukost. Idag fick vi sova lite längre och tog promenaden efter frukosten. Tanken var ju köra en matchgenomgång direkt efter, men vi fick märka att det fanns ingen konferenssrum bokat för oss. Damn, vad gör vi nu, vi måste ju ha en matchgenomgång?

Som vanligt, allt brukar lösa sig. Vår kära Myrten, (som har fått en ny buss nyss), lovade att det går att köra en matchgenomgång i bussen! Alltså koppla in datoren och köra bildspel med matchvideor och analyser om vårt och motståndarens spel. Small step for the world, huge step for Endre IF! Perssons buss levererar.

Nu, mat. Innan jag blir vrålhungrig, gnällig och omöjligt. 

/ #70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar