2013-03-07

Almost privat

Man börjar känna hur bubblan närmar sig, när man sitter på jobbet och inte får gjort nånting. Tankarna vandrar runt, runt och man hittar sig planera nästa veckan. Hur mycke man hinner jobba, vad ska man äta, hur man kommer att lägga upp dagarna.

Roadtrip har börjat och vi sitter på Oskarsbåten, som dom flesta tycker är den skönare båten. Mindre folk, kortare resetid, mycke mycke lugnare resa.

Tycker att det är lite roligt att man kan skicka människor till månen och man planerar ta en sväng på Mars, men mellan Visby och fastlandet går det inte fixa telefon- och internetuppkoppling. Samtidigt kan det vara skönt att folk måste verkligen ta blicken ur sina smartphones och umgås med varandra. Kanske det är någons sammansvärjning. Kanske min, som inte har hakat på det nyaste hi-tech?

Jag gjorde en snabb gallup om att vilket lag vi kommer att möta i kvartsfinalen. Nu vet vi ju inte ens hur tabellen kommer att se ut och vem får välja först, men man har ju en fingertipskänsla.

Rösterna delades enligt nästa. Vilken stor överraskning.
DIF 2
IKSU 2
Kais Mora 16

Och så hann man inte bli färdig med inlägg innan vi hamnade i internetskugga... Vi får umgås med varandra tre timmar och återkomma senare.

#70 Liisa Kokkonen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar