2013-03-08

Learn for life

Hej hopp

Vi är ett antal tjejer i endre som har hookat upp med varsin innebandyhunk i Visby IBKs herrlag.
Paren har varit ihop olika länge, allt från flera år till några månader.
Relationerna har som alla relationer sina dalar och toppar. Vissa känner varandra väl andra mindre bra. Vissa ger varandra väldigt generösa gåvor och andra ger inga gåvor alls.
Men gåvor uppskattas alltid i alla lägen.

Här kommer en kort händelse kring relationers härliga stunder.

Pojkvännen är iväg på bortamatch och är lycklig över att krigat hem oväntade, men ack så viktiga tre poäng. Han ringer flickvännen som inte är på lika gott humör då de förlorat en viktig match.
Han talar ändå glatt om för henne att han har en present som hon ska få dagen därpå när han kommer hem.

Hon blir över förväntan då det inte tillhör vanligheterna att pojkvännen ger henne presenter. Har aldrig hänt, (förutom dom obligatoriska födelsedagspresenterna och julklapparna) så hon blir fundersam men på betydligt bättre humör.
Hon tänker inte mer på det, utan söndag eftermiddag kommer och det är dags att som vanligt hämta pojkvännen vid båten. Då kommer hon ihåg att juste han hade en present! Dock blir det idel väntan innan pojkvännen kommer på att packa upp reseväskan och juste, där hade han ju presenten till henne!

Han ler så fint när han räcker fram den stora geléråttan med päronsmak.

-Här jag fick den av min tränare för att jag gjorde tre mål!

Flickvännen blir såklart glad, omtänksamt av honom. Egentligen gillar hon ju choklad. Men en geléråtta är ju ändå ok. Tack så mycket älskling.



Flickvännen åt endast upp svansen av råttan (för att hon inte hade något annat att göra) sedan tappade hon den på golvet, så nu är den en hårig geléråtta med päronsmak.

Gåvor är alltid vägen till en flickas hjärta.

/ # ? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar