2013-03-10

The last one...

Nu har vi njutit mer eller mindre av Melodifestivalen och lite delade meningar om det att vann den rätta artisten. Personligt bryr jag mig inte ett dugg, men enligt våra reportar och stora Mello-fansen var det riktig bra drag på Friends Arena. Och om ni var nogranna framför tv-skärmen fick ni också se en Endre-stjärna i tv:n!

Hotellfrukosten är avklarad och näst blir det morgonpromenad i den härliga solskenen i huvudstaden. Där efter ska vi ha en matchgenomgång och fundera hur vi ska slå Huddinge idag. Helt sjukt att det är redan den sista seriematchen i år! Känns att vi har knappt kommit igång och nu är det nästan slut. Kanske man börjar bli gammal när åren bara rushar förbi...

Tror att den största snackisen i helgen har varit spekulationer kring valet, som görs idag direkt efter matchen. Nu är det klart att Djurgården vinner. Ska dom välja Falun, eller kan dom vara så dumma och vill åka till Gotland, frivilligt? Eller kanske blir det Pixbo eller Rönnby? Om Iksu får välja mellan oss och Pixbo, kommer dom troligtvis välja Pixbo. Det spelar ju ingen roll flyger man till Visby eller Göteborg. Kais Mora, vill dom möta oss, igen? Vi skulle vara nöjda om vi får Mora, även om det är ju lite småtråkigt att spela mot dom för fjärde gång. Eller kanske dom tar Rönnby istället? Vem är det laget som ingen vill välja, vi eller Rönnby? Kanske får vi åka upp till Umeå och spela mot Dalen istället? Tiotals olika scenario, och och men, tänk om... Ja, dagen visar.

Nu ska vi fokusera istället för morgonpromenad och Huddinge! Huddinge som tyckte att vi skulle vara årets flopp. Tycker att det är inte direkt flopp att kriga om fjärde platsen och va säkert slutspelslag redan länge innan serien tar slut. Idag gäller det att hitta den goa känslan i spelet och kroppar, förbereda oss för bubblan som är nästan här! Lycka.

/ #70 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar