2013-03-04

Uppförsback

Det visste vi redan flera veckor sen, när vi klev upp till fjärde platsen, att det kommer bli väldigt tufft att lyckas hålla oss där uppe på den soligare sidan av strecket. Att möta Kais Mora borta och Iksu hemma är inte lätt och så blev det också att vår spel räckte inte för 60min. Stundtals spelar vi otroligt bra, spelar ut motståndaren, spelar helt enkelt innebandy enligt boken. Men det räcker inte. Det räcker inte att prestera bra för 30-40min. Inte ens 58min är tillräckligt mycke, man måste göra det hela 60min om man vill vinna.

Men man ska inte kasta yxan i brunnen som finnarna brukar säga. Undrar varför man vill ens kasta yxan i brunnen..? Två senaste förluster gör vår resa lite svårare, men det skiter vi i. Och teoretisk har vi fortfarande möjlighet att komma fyra i serien, men då borde både Dalen och Rönnby förlora båda sina sista matcher samt vi ska vinna mot Pixbo och Huddinge. Otippat, men möjligt.

Nu gäller det bara slicka såren, ta med oss det vi har gjort bra och göra det ännu bättre. Lära från misstag, göra om och göra rätt. Att vinna är en vana, som vi har hört flera gånger. Vi har två härliga matcher framför oss att skaffa självförtroende, få smak på bubblan och ta oss tillbaka till det vinnande spåret!

Undertecknat har sovit hela kvällen, kollat en liten stund tv och vill tro att det finns läkande smärta. Skulle hellre va på gymmet och svettas med laget under fystränare Mats vaktande ögon. Naprapatbesök är sällan mysiga och dom gånger man upptäcker stötvågemaskinen i rummet, kan man lika bra ta steget till kortvariga helvetet. "Ingen träning ikväll och hoppas du kan avboka torsdags besöket..!" Jag hoppas bara att smärtan och läkande kraften går hand i hand och morgondagen är minst lika solig som dagen idag!

/ #70 Liisa Kokkonen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar