2015-03-10

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

Varelsen var vilse. Den frös av vintern, den kände sig svag och kraftlös. Den flöt runt i tiden och rymden, med ett avlägset minne om värmen, kraften, enorma viljan, men kunde inte minnas ordentligt.

Varelsen flög med vinden, och en dag kände den hur riktningen ändrades. Plötsligt kände den något bekant i luften. En liten tanke, en doft av vilja. Har jag varit här tidigare? Som blixten från himlen kom allt tillbaka. Den kände igen landet, den kände igen doften av kalksten, den kände igen sinnen som vandrade runt.

Här har jag varit förr. Här fanns det flera som trodde på mig, här vaknade jag vid liv för första gång. Varelsen vandrade runt i luften och till slut satt Varelsen ner. Ute i den varma vårsolen, framför ett gult, slitet hus med ett gammal skylt ”Södervärnshallen”. Den kände hur kraften kröp tillbaka i kroppen, och lutade huvudet mot väggen. Jag har hittat hem, tänkte Varelsen och somnade.

Dags att damma av och putsa upp bloggen, ännu ett nytt slutspel och slutspelsbubbla knackar på dörren! Även om sista omgången av serien är inte över, är vi redan i gång. Spetsa upp laget, ladda batterier, fila alla detaljer, planera in ledigheter och resor, förbered dig att dyka in i bubblan och leva innebandy för en liten stund.

Följ oss på resan genom slutspelet 2014/2015, få känna på livet i en slutspelsbubbla i gott och ont. Känn doften av adrenalinet, glädje och besvikelse, va med på allt ett slutspel innebär! Och om ingenting annat så kika in lite då och då och ta redan på vad är grejen med Varelsen? Vad är det? Vad handlar det om? Hur kommer allt slutas? Ingen vet, men sagan har börjat och slutet gömmer sig någonstans bakom horisonten.


Följ oss och visa Endre-hjärta genom att sprida ordet och dela bloggen vidare i dina sociala medier! Men glöm inte det viktigaste: Kom och fyll Södervärnshallen när det är dags och va med att få uppleva något du kommer aldrig glömma!

Foto: Emma Ahlqvist


FORZA ENDRE!

#70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar