2015-03-15

Truppen, del 5

Vem förnedrar målvakter, vem fuskar mest, vem har stenkoll på läget och vad skall man tänka på när man träffar Jocke? Här presenteras årets lag och kanske några hemligheter avslöjas..? Häng på och ta reda på vad tjejerna skriver om varandra!

#29 Erika Rosenqvist

Rutinerad, lugn och ett imponerande skott. Det är dig man vänder sig till när man har frågor som rör allt mellan himmel och jord.

Andra sätter bollen i krysset, men den här tuffingen väljer att tunnla målvakter från mittplan. Omtänksam tjej som har växt under säsongens gång och blivit en riktig lagmamma som tar hand om allt från handdukstvätt till bra skratt i bussen.


#56 Mikaela ”Mickan” Målström

En värmländsk rightare med sköna handleder, bra spelsinne och fint handledsskott. En genomsnäll tjej som alltid vill allas bästa. Hon har ett skratt utöver det vanliga som får oss att skratta mer åt skrattet än det roliga. Favorithobby: Kolla "roliga" Youtube-klipp.

Snabbt skott och luriga pass. Förgyller samtalen varje gång hon öppnar munnen, antingen med sitt härliga skratt eller värmländska dialekt.


#70 Liisa Kokkonen

Liisa är en ambitiös och målinriktad målvakt som slukar lika mycket blåbärssoppa som hon räddar bollar. Hon är en riktig "finne" och älskar därför mumintroll, lakrits och att bada bastu. Något man också kan förknippa med Liisa är raggsockor eftersom hon bär dem året runt!

Liisa är Finlands svar på spiderman. Hon är spindeln som aldrig släpper in något i nätet! Liisa har ett temperament som heter duga och hennes enda svaghet som går att hitta är rädslan för fisken Bob!


#79 Sara ”Sally” Waktel

En spelare som entrar banan och vad som helst framåt kan hända - en tvåa, ett mål, någon motståndare över sargen. Pondus och sköna kommentarer, ja det är Waktel!

Våran Sally, hon är sprallig och på ett skönt sätt lite mallig. Hon skrattar nästan jämt, ja till och med åt coachens dåliga skämt. Hon är en härlig brud med mycket energi, men på planen kan hon stickas som ett bi.


#88 Malgorzata ”Gosia” Pazio

Meterlånga ord på polska är inga problem men när det kommer till svenska ord som sjukhus, shoppa och skjuts är det ibland näst intill omöjligt. På planen är hon tuff back med både offensiva och defensiva kvalitéer.

Snabb både på plan och med replikerna. Smart och rolig tjej som alltid vill utvecklas. En naturlig ledare.


Tom Iversjö

Jag skulle kunna säga något om "Tompas" längd, men då skulle jag även kunna bli avstängd. En extrem kunskap och passion för innebandyn han besitter, och varje träning han skapar glädje och fnitter.

Kompenserar sina vertikala utmaningar med ett stort hjärta och klokt huvud.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar