2015-03-11

Truppen, del 1

Vem förnedrar målvakter, vem fuskar mest, vem har stenkoll på läget och vad skall man tänka på när man träffar Jocke? Här presenteras årets lag och kanske några hemligheter avslöjas..? Häng på och ta reda på vad tjejerna skriver om varandra!

#1 Sophia "Soffan" Lundmark

"Målmedveten och bestämd tjej, man kan inte tro att hon är en av lagets yngsta spelare, bra på att styra upp både på plan och utanför, ansvarsfull (lillgammal?) och en riktig engergispridare!"
 
"En väldigt seriös och målinriktad målvakt som hela tiden vill fortsätta utveckla sig själv och även laget genom att ge bra tips. Hon är en bra pådrivare och trots sin unga ålder är hon väldigt mogen både på och utanför banan. Med sitt alltid glada humör sprider hon mycket glädje i laget."





#2 Jana Olofsson

En tjej som är bäst på att fuska när man spelar kort, men gäller dock inte när det handlar om innebandy. Hon har varit skadad, men har tränat hur mycket som helst på gymmet. Vi längtar tills hon ska göra comeback på plan!  

En träningsvillig och stenhårtjobbande spelare som ingen kommer kunna stoppa när hon är tillbaka efter sin skada. Bidrar med massa positiv energi, skratt och glädje.





#4 Rosel Olofsson

Den här tjejen siktar alltid mot stjärnor och hamnar till slut i himlen. Utan otur med skador skulle hon enligt sig själv peta Corin på plan och Anna på beeb-test. Riktigt krigarhjärta med god självinsikt som kryddar laget med lite äkta syskonkärlek tillsammans med den yngre Olofsson.

Rosel är säsongens halta och lyttaste spelare som haft otur med skador. Trots motgångarna och åldern har hon bitit sig kvar med hjälp av många korvar från kiosken! Rosel går alltid in 100% och ger allt hon har både i spel och peppning!



#6 Karen Farnes

En energifylld norska som alltid kommer med ett leende på läpparna. Karen är lagets mästare på att baka bröd då hon kombinerar sina små händer med hennes omtalade brödmaskin. Hon är även väldigt vass på systemutveckling då det är det hon annars gör om dagarna.

En spelare med mycket energi och stor offervilja! Gör inga fula skitmål, bara snygga mål i krysset!



Jorma Jääskeläinen

Vår lekglade fystränare som har sina tränarrötter i friidrotten och i skolornas gympasalar. Jorma har stor variation på våra träningspass, ibland plågar han oss med häckskolning och tuffa intervaller, eller så uppmuntrar han våra vinnarskallar genom olika tävlingar och dessutom får han oss att skratta genom roliga lekar.

Sprallig person som har nära till skratt. Som gammal friidrottare gillar han att "plåga" oss med häckskolning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar