2015-03-13

Truppen, del 3

Vem förnedrar målvakter, vem fuskar mest, vem har stenkoll på läget och vad skall man tänka på när man träffar Jocke? Här presenteras årets lag och kanske några hemligheter avslöjas..? Häng på och ta reda på vad tjejerna skriver om varandra!

#13 Anna ”Mobba/Moba/Mobbe” Moberg


Moberg är tjejen som är så lång att hon slår huvudet i taket på flygplanet. En glad och sprallig tjej som älskar Nutella och som byter linda på klubban var och varannan vecka. På planen utnyttjar Moberg (aka långben) sin längd och är expert på att trycka sig förbi sina liiite kortare motståndare, hon är teknisk och är alltid ett hot framåt.

Ketchup och bea till all mat, frågar man Moberg funkar det kanon! Backen med mod, skott som få och ett närkampsspel av rang. En spelare med blicken framåt, som alltid vill mer. 




#14 Camilla ”Milla” Wahlström

Ödmjukaste och snällaste människan på hela Gotland. Att bli en överlägsen vinnare i lagets ”hemliga kompis” –tävling berättar ganska mycke. Tillbaka efter en långvarig knäskada med en lite biffigare kontur än tidigare. Stenhård fysik med ännu hårdare skott.

Rightfattad superskytt som alltid ger allt! En riktig krigare!!


#17 Anna ”den riktige” Jakobsson

Att Anna i år utsågs till Endres lagkapten är ingen slump då hon är en naturlig ledare både på och utanför planen. På planen är Anna en riktig vinnarskalle och något som man alltid imponeras över är hennes sätt att skapa målchanser från alla möjliga vinklar och ytor. Något man också imponeras över är hur mycket kaffe Anna dricker, tror nästan hon slukar lika mycket ensam som resten av laget dricker tillsammans, därav Instagram-namnet "annakaffepanna17".

Vår rutinerade och skickliga kapten! Slitstark räv som inte låter chanserna gå till spillo. Bidrar alltid med 110%.


#20 Anna ”AK” Karlsson

Varken byxor eller knän är hela. Målinriktad och tuff brud med siktet inne på comeback! Det ser vi alla fram emot!

Tuff gammal hockeybrud med grymt närkampsspel och noggrannhet. Tyvärr skadad men gör stor nytta med bara sin närvaro, bidrar med positiv energi.



Peter ”Myrta” Johansson

Lagets close-talkande psykolog som alltid vill allas bästa, när busskepsen inte är på såklart.Om man har ett problem, oavsett vad det är, då gäller det bara att hitta Myrten - problemet är löst direkt. 

Alltid glad, bra tränad och till och med en busschaufför med den bästa bussen i hela serien.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar