2015-03-24

Underbart, så jäkla underbart!

Varelsen satt kvar på läktaren och njöt. Är det så här det känns att få ett andra liv?

---

Så j-la underbart! Det finns inte tillräckligt ord att beskriva häxgrytan, Södervärnshallen och publiken som vi har. Helt underbart. 1035 officiell siffra, vi tackar och pockar och är så oerhört glada att vi kunde ge er en riktigt skön vinst!



Hört från bänken:

"JAAAAAA! Vi ligger +/- 0 i boxen! Vi ligger +/- 0 i boxen! JAAAAAAAA!" (Inte länge sedan var siffran -3, som inte gav lika stor glädje... Vi har alltså gjort nu lika många mål i box än vad vi har släppt in under säsongen.)

En annan asgarvade typ en kvart efter matchen när han inser att han går runt med spruckna jeans. Och efter vi fått se headcoachens segerdans, behöver man inte undra hur det har gått till...

Vi alla vet att Corin är grymbra. Men det hon gjorde idag var något helt ofattbart. Jag själv har aldrig sett henne spela så bra hon gjorde idag. Det var flera som gör en kanon match, inte minst Gosia som snurrar med helsikes självförtroendet och gör två kassar från backplatsen, men Corin alltså... Vilken jäkla monster..! Tack och lov vi behöver inte försöka sätta stopp på henne...

"Liisa, du gjorde ett hyfsat jobb idag." Hmm. Okej, tack? Måste nog kämpa lite till på fredag då.
Tur Kryddhyllan (som fått en egen skylt..!) hade en Jocke-svenska-Jocke översättning till hands och kunde berätta att en sådan kommentar är likvärdigt med Micke Järlös magklapp. Har man fått en klapp på mage, så har man gjort ett bra jobb..! Och jag kan sova i lugn och ro.

Vi återkommer med mer efter en god natts sömn. 1100 människor lär ha somnat med ett leende på läppara ikväll. Det skall jag också göra.

#70
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar