2015-03-18

Battle of the midgets

Två nätter kvar! En vecka som går så sjukt långsamt, men ändå så snabbt. Märker även på träningar att det är någonting på gång, när det börjar hänga mer och mer löst folk på läktaren. Ja, det är ändå folk som ofta hänger på läktaren och gör superskarpa analyser om matcher och truppen och enskilda spelare, men nu har det varit mer och mer som hänger där tillsammans.

Av någon anledning (...) skämt om människornas längd har varit lite som ett förbjudet ämne i vårt lag. Å andra sidan, när någon sedan lyckas baka in ett i någon helt annan sammanhang, märks det av alla och största delen av gruppen brukar ha lite roligt.

Vi har kört skottävlingar hela säsongen, kanske för att dra upp folks tävlingsinstinkt och fokus på övningar, men kanske också att andra kan småskratta åt dåliga förlorare. Tävlingssäsong nummer två har haft playoffs under några veckors tid och i tisdags avgjordes finalen mellan... ojoj vilken skräll..! Anna o Corin. Idag var det kvar två viktiga kvalmatch till SSL (Jennifer mot Mobba) och till Allsvenskan mellan Karen och Mickan.

Jocke: Har ni koll vilka ni möter? Jennifer?
Jennifer: Ja... Mobba...
Jocke: Och andra matchen då?
Karen: Ja! BATTLE OF THE MIDGETS!

Är det okej att dra kortisskämt om det är dom mindre långa själv som drar dom?

Konstigt nog men i veckan verkar vi ha otroligt mycke Iksu-fokus på träningar. Vad gör dom, va gör vi, hur skall vi lösa olika situationer? 5 mot 6, 6 mot 5, powerplay, boxplay, straffar... Det är inte mycke man kan träna och ändra i det här läget, men det man kan se till är att va bra förberedd på allt på fredagkväll. Vad vi än ställs mot, så har vi koll på läget.

Finns dock saker man kan fortfarande påverka och en av dom är återhämtning. Så sjukt viktigt med nedjogg, stretch och mat efter träningar och matcher. Det kan va ytterst små detaljer som avgör i slutändan och fan ta den människan som orkar inte ta sista steget därför att man har hoppat över nedjogg eller ordentlig måltid efter matchen. Små små saker som ska bara gå för vår fördel! Vissa har dock lite konstiga vanor när det gäller att äta morötter... (Undrar förresten har morötter börjat dyka upp i vår fruktlåda av nåns special önskemål..? *krhmAnna"Morot"Jakobssonkrhm*)



#70
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar