2015-03-14

Truppen, del 4


Vem förnedrar målvakter, vem fuskar mest, vem har stenkoll på läget och vad skall man tänka på när man träffar Jocke? Här presenteras årets lag och kanske några hemligheter avslöjas..? Häng på och ta reda på vad tjejerna skriver om varandra!

#21 Corin Rüttimann(en)

Corin är en direkt synonym till ödmjuk. Hon har aldrig långt till ett smittsamt leende. Någon närmare presentation som spelare behövs väl inte ens? Grym, grymmare, Corin på ren svenska.

En perfekt medspelare som kan göra alla dina skitpassningar i knähöjd till en superbra assist vid målet som hon sätter i krysset. I hennes värld finns alltid utrymme för att säga "tack" en gång till.





#26 Olivia Ruthström

Stadig back som har koll på vilken spelare som är sin, samtidigt som klubban är i spinn. Första målet i laget för säsongen hon satte, och det var det ingen som ifrågasatte. Glimten i ögat och ett härligt skratt, av henne är det lätt att få sig en fnatt.

En tjej som har tajming! Både med passningar, brytningar och klubbsnurrningar. En av lagets självutnämnda lekledare som blixtrar till på dansgolvet när discomusiken slås på.


#27 Sara Steen

En härlig gotländska med glimten i ögat och rolig som få. På planen är hon center med en otrolig bra blick för spelet och har en förmåga att lira väldigt fina mackor till sina andra spelare i femman.

På planen har Sara "steen-koll" men trots detta är hon utsedd till lagets "dummie" då hon annars inte har den bästa kollen och ordningen på saker och ting. Sara är en spontan och väldigt nyfiken gotlandstös och är det någon som man oftast skrattar åt och inte med så är det Sara.


#28 Jennifer ”Jeffa” Hellgren

Om en motståndare ligger på golvet eller är sur så är chansen ganska stor att Jennifer är i närheten. En fantastik tjej som är inte lätt att spela mot så vi är otroligt glada att få spela MED henne istället.

En snabb forward som jobbar i det tysta. Tuffare än vad hon ser ut och bra på att göra sina medspelare bra. Gör det mesta för att vinna med andra ord en fuskare av rang.


Joakim ”Jocke” Sjöstrand

Fråga aldrig någon ”enkel” innebandyfråga från Jocke om du inte har tid att lyssna svaret. Även aningen rutinberoende och kontrollfreaka målvakter förlorar mot den här killen 10-0. Rätt ska va rätt och han kan plocka fram statistiken som bekräftar detta!

Om nån vill veta hur många skott Anna tog på matchen den 19. september 2014 fråga bara Jocke, han har en statistik för nästan allt. Han har ett fantastiskt öga för detaljer och är en av den snällaste människa jag känner!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar