2015-03-23

Just another monday

Konstigt nog men hemresorna från Umeå har varit ganska lätta och korta. Livet är alltid lite lättare efter vinster, och måndagar efter lite för kort sömn går ändå hyfsat snabbt. Samtidigt tre är ingenting utan den fjärde...

Om Iksu fick lite extra studs med sig i fredags så det var vi som tog studsen med oss igår. Kändes att vi hade kontroll över matchen stora delar av tiden och lyckades med små detaljer lite bättre än i fredags. Kanske det var nerverna vi hade bättre kontroll på, kanske var vi bättre förberedda för matchen, vem vet. Det är ju också lite annorlunda för första gång (som flera i laget gjorde!) spela framför mycke folk och speciellt i Södervärn där publiken ser till att även vi på plan vet att ni är på plats.Slutspelspremiären är nu avklarat, och vi har plockat med oss erfarenheter av det vi måste göra att vi ska vinna. Bra räcker inte i den här serien, utan vill man vinna, får man va bäst. Och lite till. Inget kommer gratis och vi får kriga för varenda centimeter.

Läste snabbt Västerbottens kurirens analys om matchen och undrar lite vad dom har för kunskap om direktskott. Enligt dom har Iksu gjort båda mål med direktskott, men jag själv har inte släppt in ett enda direktskottmål. Springa 10m med bollen och ryggsäckhängande back och backhandknacka smurfhöjd till bortre låter inte som direktskott. Inte heller det när man står och siktar skottet genom en sittande täck till första krysset. 

Samtidigt man skall väl inte heller lita på mitt minne, då jag har varit andra parten i flera aningen frustrerande diskussioner när jag har inte den blekaste aning om situationer, insläppta mål och även vissa räddningar. Gör kanske inte så mycke om jag har ingen minnesbild på målet jag släpt in, men man kan bli lite ledsen när man får höra att jag gjort veckans räddning och har ingen alls minne om hela situationen överhuvudtaget.

Appropå tisdag, rykten går att det skall bli mycke folk imorn och många har redan köpt sina biljetter. Vill du va 100% säkert att du kommer in så ta en sväng förbi Ica MAXI eller Statoil Norr och köp biljetter redan i förväg!

Jaja, börjar bli dags att dra till träning igen. Undrar vad det är för häxkok vi ska hitta på ikväll? Tråkigt nog men innebandyutrustningen får en vilodag och det blir Solbergas skolsal och fys istället.

Och om du inte redan ha läst tidigare inlägget idag, så gör det! En till anledning att dyka upp till Södervärn imorn och hjälpa alla oss stackars inblandade glömma den äckliga, kladdiga grejen som spökar runt i våra väskor!

#70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar