2015-03-26

Träningsupdate

Första innebandyträning sedan kvartsserien började och kändes lite att tränarduon har lidit stort av detta. Tavlan var proppfull med övningar och kändes att man måste få med allt. Passningscirkel, följa John med knorr, femman 2, direkt 4:an, 3-zons, mv-träning, PP/BP, uppspel, straffar... Jaja, tränarna fick briljera, och resten av laget hade glad blick i ögat och nära till skratt. Lagom avslappnat, men när det görs nått, görs det ordentligt. Även Sara Steen stod på egna ben efter hon fick kliva av i tisdags mitt i matchen, så räkna in henne..!

Vi fick en panikvarning i tisdags angående resor. "Räkna med båt upp på torsdag, hem på lördag. Strul med flyg." Till slut drog Göran några äss från fickan och tydligen lyckades få plats för alla på redan fullbokade flyg. Åka hemifrån vid lunch, va framme i Umeå vid tre, checka in till hotellet och göra sista uppladdning inför matchen. Inte illa, inte illa. Och att va hemma på lördag förmiddag. Man åker inte ens till Stockholm med lika behagliga resetider. Kung Göran!

En stor del av laget verkar ha fått ledig från jobbet imorn. Bästa möjliga förutsättningar, och flera chefer hade även erbjudit/tvingat folk att inte komma till jobbet. "Är man i krig, så har man svårt att sova. Strunt i jobbet och ta en sovmorgon istället!" Så länge innebandy är en icke-proffs sport, är det guldvärd med arbetsgivare och chefer som förstår vad plastbollen betyder för oss!

Nu måste man trycka i sig lite kvällsmat och göra ordentligt stretch innan man får slå huvudet i kudden och sova mot värdefull sovmorgon och ännu en underbar slutspelsdag.


#70

Ps.Ni som har inte möjlighet att resa till Umeå och heja på oss, kommer matchen websändas. Matchstart 19:00 och sändningen bör hittas här http://sslplay.sportsground.tv/

1 kommentar: