2015-03-12

Spekulationer

...ifrån en som bokar resor, boende och mat:

Klart som vatten att det är en betydligt knepigare och dyrare att resa till Umeå än Stockholm ifrån Öjn.
Chansen just nu är att det är 50-50. Två Umeålag och två Stockholm-lag är de som kommer på plats 5-8 och skall väljas. För våran del blir det, det lag som blir över.
Ganska bra, det innebär ingen extra tändvätska för det lag som vi skall möta. ”Nu skall dem få för att dem valde oss”, finns inte.

Jag tror på följande val:
KAIS/Mora –Täby Här är jag säker. Säger bara 10-1 i söndags.
Rönnby – Dalen. 90% säker.
Pixbo – DIF. 75% säker
Och IKSU blir över för oss.

Det handlar så klart om det sportsliga och sina chanser mot dem olika lagen, men också restider, ekonomi, vem får man i semi spelar in när det gäller valen. Därför så kan Rönnby fundera på DIF i stället för Dalen med hänsyn till restid och kostnader? Rönnby är så pass bra också, så att dem kan välja DIF. Man kan resonera så här: ”Skall man vinna SM-guld så skall man vinna mot alla lag”. Man har också slagit DIF ganska klart båda matcherna i år. Dalen förlorade Rönnby hemma emot och vann borta!

Tror inte att Pixbo väljer IKSU om dem har DIF och IKSU att välja på? Även om man slagit IKSU i båda mötena i år och spelat två oavgjorda mot DIF. Här handlar det nog mera om ekonomi och kortare resa för Pixbos del, tror jag.
Har som plan 1 att vi reser till Umeå. Har fått in offerter ifrån olika flygbolag. Bara att ”trycka på knappen”. Blir det DIF så bokar vi bara båten och seglar över på dan.



Hur som helst så är valen en kul krydda inför slutspelet. Det spekuleras hej vilt, som ni märker.

//Göran Nährström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar