2012-03-01

VÅR.

Stress, stress, stress. Det är ett riktigt glamourliv att vara innebandyspelare. Att kombinera det med en tidsoptimist är ju som upplagt för att springa in i väggen. Nu bär det av hemåt och sedan om en timme ska jag står glad, mätt och pigg i Södervärn för att riva av veckans sista pass. Hoppas att alla är taggade, snudd på lite griniga, då brukar det bli bra två mål. Glada men samtidigt lite förbannade.

Imorgon tar vi flyget upp till Umeå. DET är glamourliv om något. Vilken annan klubb hade erbjudit sina spelare dettta? Hoppas bussen kommer och hämtar upp oss direkt på flygfältet som i slutspelet för några år sedan. Då kände man sig som kung Karl Gustaf och drottning Silvia. Eller iallafall som någon slags superstar.

Man kan ju inte tjata nog om vädret i det här landet men det känns ju lite minus att kuska upp till Norrland och minusgrader nu när vi fått vår till ön. Idag när jag gick ut var det för varmt med vinterjacka. Livet är på väg tillbaka. Det mesta tyder på att det även i år kommer att bli vår.

Vår OCH slutspel. Blir ej så mycket bättre.

/Eva Didriksson #6

1 kommentar:

  1. "Ej så mycket bättre"? Jag som hört att det faktiskt ska bli så mycket bättre även denna sommar! :)

    SvaraRadera