2012-03-16

NU.


Hey fans. ÄNTLIGEN fredag. Som vi längtat, laddat, taggat och trånat men nu är dagen alltså här. Det blir inte så mycket bättre än så här. Fredag och slutspel. HÄNDER DÅ??? Jovars, dricker vatten som om det inte finns någon morgondag, försöker lugna kroppen lite, kan bli lite lätt överladdning om man börjar redan nu. Men det känns bra. Truppen är väldigt laddad. Hoppas på mycket folk i hallen. Har ätit gofrukost. Snart blir det golunch. Gå hem lite tidigare från jobbet. Har alla förutsättningar i världen att komma så väl förberedda som vi kan.

HEHEHE. Jennifer är hyffsat mallig för den där twitter-artikeln i tidningen idag. All publicitet är bra publicitet säger jag bara. Låter ju som att vi inte gör något annat än twittrar, kör fejjan, bloggar och håller på. Blev lite hetsigt i bussen upp till Mora senast, spårade och sen hade helt plötsligt ALLA ett twitterkonto. Kan ju kanske känna att det hade varit roligare med en uppsnackartikel om dagens match istället. Är ju ändå kvartsfinal 2 i ett väldigt hett slutspel. Liksom inte så konstigt att man använder facebook och twitter nowadays om man är hyffsat med i svängen. Twitter kör man ju i egenskap av sig själv, inte som innebandyspelare (indirekt blir det ju som spelare, men a ni fattar). Kul iallafall att media har koll på bloggar, facebook och twitter. Finns en hel del smaskigt att hämta upp där om man verkligen jobbar på´t. A, ja, skitsamma. Vill ni ha utbildning i detta social forum är det bara att kontakta Steen, Jennifer eller Jossan.

Jossans Twitter-regel nr. 468: Följ aldrig fler än du själv har följare. Jag: varför? Jossan: det bara är så. (känner igen det svaret från matteläraren i plugget)

Gud, jag är helt tossig. Vet inte vad jag ska skriva. Nu kliver jag och resten av truppen in i bubblan. Vi ses på andra sidan. Kom till hallen, gör det bara! Södervärn 19.00 tonight! Det kommer att bli tufft, hårt, tryck och alldeles underbart!

HEJ.

 /Eva Didriksson #6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar