2012-03-09

LUGNET FÖRE STORMEN.

Väldigt, väldigt lugn och skön fredag idag. Jobb, shopping, mat, soffan. Helt ok. Just nu går man bara och väntar på söndag. Att man ska få börja ladda och peppa på riktigt. Det finns ju risk för lite lätt överladdning om man böjar nu. Det känns som att man taggat på varje dag sedan i söndags så ikväll har jag försökt att coola ner lite och spara på krafterna. Det kommer att vara en intensiv period framöver så det är skönt att bara vara hemma och trixa lite med tvätt, tv-tittande och kanske damma någon liten hylla eller så.

Som den tvättäkta innebandynöd man är har det självklart kollats på första kvartsfinalen mellan DIF och Falun. Väldigt svängig match med kanske inte så täta försvar. Kanske inte ska kasta sten i glashus det brukar ju bli målkalas när vi lirar också meeeeeeeeeen ändå. Lite trist avslut på matchen då jag tycker att femman mot Falun är ganska billig vid ett sådant läge i matchen. Visst, hon vevar lite väl högt med den lilla klubban och hon har ju själv ansvar för den men det ser ju inte direkt ut som att hon sular på allt vad hon kan för att täffa spelaren i DIF. Och i sudden också. Ganska tufft dömt. Kan inte låta bli att tycka lite synd om Falun.

Nu blir det packning och sedan säng. Imorgon flyge vi upp till Stockholm för vidare avfärd mot Mora. Sedan är det tack och lov söndag och vi får besöka Unihoc Arena fö sjuttioelfte gången. FETT!
 
/Eva Didriksson #6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar