2012-03-05

ÄNTLIGEN.


Det blir ingen analys av matcherna i helgen. I dagsläget känns det oviktigt och det blev inte riktigt det genrep vi hoppats på. Båda historierna mot IKSU respektive Dalen var ganska sömninga historier som aldrig riktigt ville tända till. Men skit i det nu. Vi har viktigare saker framför oss.

Smaka istället på innebandyvärldens just nu hetaste ord: SLUTSPEL. Jag har så många minnen runt detta ord att jag blir alldeles tossig. Trots att ett lag alltid måste förlora i ett slutspel minns jag ingenting av hur det känns att åka ur ett slutspel. Det enda jag minns är alla fantastiska stunder med gåshud över hela kroppen och ett härligt lyckorus. Jag ser bara vinster, möjligheter och framgång. När det stod klart att vi (ännu en gång) får ta oss an KAIS Mora i en kvartsfinalserie kände man först att det var lite tråkigt för att vi mött dem en miljon gånger de senaste åren men snabbt slog känslan över till något göttigt. I ett slutspel räds vi i Endre inget lag. Inget lag borde vara rädd för något lag. I ett slutspel kan precis ALLT och lite till hända. Det må så vara att Mora gått som tåget i serien, har innebandyvärldens vassaste förstalina och att de är stora favoriter till att spela SM-final om några veckor. I ett slutspel betyder allt sånt ingenting. Ett brinnande hjärta, svarta ögon och känslan av odödlighet kan krossa berg.

På söndag drar härligheten igång med kvartsfinal 1. Eftersom Mora placerade sig högre i tabellen har de hemmaplansfördel. Vi börjar borta på söndag i ett kokande Unihoc Arena. Det finns bara en sak som är säker. DETTA KOMMER ATT BLIR GRYMT.
KAIS Mora vs. Endre IF kommer att bli fantastiskt, hett och tight.

NU KÖR VI! NI HÄNGER VÄL PÅ??

/Eva Didriksson #6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar