2016-03-13

Nu är det klart!

Så är det. Vi sitter i bussen på vägen till Stockholm. Sista seriematchen för 2015-2016 är avklarat, tabellen är fastställd, och slutspelsparen är valda.

Först kan vi väl göra bokslut på serien. Sista matchen mot Mora var jämn och målsnålt, men fartfyllt när två lag vill föra spelet och köra järnet. Chanser åt båda håll, men tyvärr i slutet av tredje lyckas slå in en avgörande 3-2 mål. Spel utan keeper räcker inte riktigt till och Mora gör sitt fjärde i tom kasse istället. Förlust och Mora fick sista valet.

Endre tangerar klubbens rekord på poäng i serien, vi har släppt in 81 mål totalt vilket är nytt rekord och ca. 20 mindre än åren innan. Betyder alltså att även om placeringen i tabellen förbättras inte, så har laget tagit flera kliv framåt på många olika håll. Minns jag rätt så har vi snott även poäng mot alla motståndare under serien! Nu är det bara upp till bevis och slita vägen till historiens bästa slutplacering!

Pixbo vann, Iksu vann, Mora vann, Rönnby vann, Karlstad vann och Malmö tappade poäng mot Linköping vilket då betyder att Karlstad var sista laget till slutspelen.

Pixbo valde femman Uppsala.
Iksu valde Karlstad, även om deras resor kommer bli ganska jobbiga.
Mora valde Täby före tigrarna,
Och vi då möter Rönnby i vår kvartsfinal!

Valet för semin gjordes också, vilket då betyder att vinnaren från Pixbo-Uppsala möter vinnaren från Endre-Rönnby, och dom andra fyra avgör andra semin.

Nu är det även klart att vi börjar vår kvartsserie på fredag hemma! Sedan fortsätter vi på söndag i Västerås och är tillbaka på Gotland på tisdag igen. Vilken fredagsspänning det kommer bli! Vanliga 19:00 i IMA som gäller!

Vi återkommer lite mer i veckan om hur läget i laget är och hur det känns att möta Rönnby igen. Det finns flera som har en svidande minne och en revanchlust som är större än livet!

#70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar