2016-03-27

1710

Har suttit snart en halv timme med min pasta och köttbullar. Man bara njuter och flyter runt i en egen bubbla. Hittar mig själv med ett leende upp till öronen innan jag kommer ihåg fortsätta med maten.

SÅ JÄKLA UNDERBART! Orden räcker inte till. Spela framför 1710 personer. Köra över motståndaren med sju mål och känna sista 6 minuter av matchen att fan vad vi har det här. Fan vad vi har det här, vi ska sååååå vinna den här matchen! Kopplar på hörseln och låter applåder sjunka in. Kopplar på alla sinnen och låter kroppen suga in all energi från hallen.

Vilken härlig dag för drakar. Skinande sol, 12C varmt och en stormande vind. Kändes att det är bara låta vinder greppa oss och lyfta mot nya höjder. Känna publiken i ryggen, känna hur dom sprider energi till oss. Tror det finns inte en enda Endre-spelare som har känt mjölksyra i benen, trötta i huvudet eller känt att man hinner inte i kapp. Vi är där, hela jävla tiden. Snabbare, starkare, smartare, tuffare. Vi är där, och när det blir en snedstuds till en, finns det någon annan som reder upp situationen. Vi är där för varandra, bailar ut andras misstag och visar att tillsammans är vi starka.

Idag ska vi njuta. Idag ska vi vila och äta påskgodisar. Idag tackar vi 1710 gånger för er som lyfte oss till semin!

Imorn är det ett nytt jobb som gäller. Imorn börjar vi ladda om och förbereda oss för rävjakten som startar på torsdag. Imorn är det full fokus framåt. Tills dess, NJUT!


#70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar