2016-03-20

Gameday 2

Det finns inte mycke man hinner göra på 1,5 dygn. Äta, sova, äta, tvätta, äta och sova lite till. Och då är vi där igen!

Pirrigt i kroppen. Vaknat timme innan larmet går. Lite orolig magkänsla inför dagens match. Hur kommer det bli idag? Vad har dom hittat på? Vad har vi hittat på? Har vi lyckats förvara flowet från förrgår? Rastlöst är ordet. Hur lyckas man spara energi så mycke som möjligt? Kan du slå av och slå på när det behövs? Kan du göra en optimal laddning igen? Hur påverkas du av allt resande?

En på läktaren hade skrattat åt vår bänk typ hela matchen. Det fanns några sjukt övertaggade tjejer på bänken som inte hade suttit en sekund under matchen. Så länge man presterar på plan går det bra, men hur länge räcker energin? Har man käkat tillräckligt så att lagret är fylld till tisdag igen?

Vem ska lyfta sig idag? Vems nerver håller hela vägen? Vems tålamod drar längsta strået? Vem har det bästa diciplinet i gruppen? Vilka lyckas utföra den givna taktiken på bästa sätt? Vem reagerar snabbast på ändringar som sker?

Många frågor, och nästan allt handlar om det mentala spelet. Det slutspelet handlar om. Träning har gjorts, nu är det dags att plocka frukten och kolla vem som hade godare äpplen i sina träd.

Vem vågar vara hjälten?

#70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar