2016-03-22

"I Endre finns det bara två spelare"

Vi flög hem igår på morgonen. Vaknar till kaptenens "10 minutes to landing". Öppnar ögonen, ser en mörkblå hav, djupblå himmel, gröna, karga ön med skinande sol. Som man skulle landa till en paradisö...


Söndagens match är historia, även om det svider att förlora i sudden när man fått några chanser precis innan. Men som alla vet, i sporten är allt möjligt. Ibland går det, ibland går det inte. Man vinner med dåliga matcher, man förlorar med bra matcher, dom stora torskar mot små, små skräller och går hela vägen mot alla odds. Hur än det blir, är det VI just NU som är det viktigaste.


"Man måste vara stark i sin tro" sa Jocke Sjöstrand på frukost på måndagmorgon. Han hade krångel med sin dator och Sideline och lyckades inte dela videor till oss som han hade tänkt sig. Va stark i din tro, så går det. Videorna fick vi under förmiddagen igår, så han har nog besökt Sideline-tempel och bett hjälp från goda gudar.


Corin och Soffan hade haft en diskussion på jobbet igår. Corin hade visat en bild till Soffan och frågat "Ser du? Ser du skillnaden?" Bilden är ganska liten och långt ifrån, men när man granskar ordentligt och letar efter skillnader mellan de svarta och orangea, ser man det till slut.



Längst bort i bilden ser man vår bänk som står upp, vill hoppa in på plan, vill vara delaktiga, vill visa att vi är här tillsammans. Visa att tillsammans är vi starka. Tillsammans gör vi jobbet, vi sliter för varandra, tillsammans går vi hela vägen. Västerås -tidningen hade skrivit att i Endre finns det endast två spelare. Kanske man ska erbjuda ett par glasögon till nästa match så att dom skulle se hela vägen till vår bänk..? Vadå två? Jag ser bara ett, och det kallas för LAGET.


Kom och visa, att tillsammans är vi starka! IMA 19:00 idag på tisdag!


Forza Endre!


#70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar