2016-03-14

Info inför fredag

Vi flög hem imorse efter en lyxfrukost på Bromma Best Western som levererar, precis som vanligt. Tror finns ingenting att gnälla över på det hotellet och vi är ett glad lag som får bo där så ofta. Direkt till jobbet, och insåg någon gång på eftermiddagen att jag har inte riktigt fått något gjort. Ett klart tecken att bubblan är här. Lämna in frånvaron, planera nästa 1,5 veckor på jobbet, planera en balanserad mat-sömn-träning -triangeln, boka om tiden till osteopat, helt enkelt se till att förutsättningar utanför är finslipat till max.

Det är redan många som har frågat efter biljetter och här försöker vi göra en kort sammanställning om det som gäller!

VAD? Endre - Rönnby, kvartsfinal 1
NÄR? Fredag den 18/3, kl 19:00
VAR? Ica Maxi Arena, Visby

Det finns plats för 2200 personer, varav 1500 sittplatser. Nu om någonsin har du världens chans att se spännande innebandy i Sveriges bästa innebandyanläggning! Södervärns tränga ståläktare och trädbänkar är historia, så välkommen till nya kapitel i Endres historia! Vi har toppat grundseriens publiksnitt, så slutspelsrekordet på 1203 pers sprängs lätt i år. Var med och bidrag och heja oss till en fin slutspel!

BILJETTER då? Biljettkiosken på webben har öppnats under eftermiddagen och länken är följande:
https://www.biljettkiosken.se/event/160318-endreif-endre_if_vs_ronnby_vasteras_ibk
Klicka in dig där, boka sittplats och köp biljetten!

OBS! Årskorten gäller inte längre!
(Om du har köpt en sittplats för grundserien och vill sitta på din plats även i slutspelen, måste man tyvärr då köpa biljetten vid dörren. Weblösningen klarar inte av att sälja en bokad plats... Men platserna är bokade för er!)

Vid dörren är det kontant, swich eller kort som gäller. Två sistnämnda kräver en smartphone som kan motta en elektronisk biljett.

PRIS? Via webben: det vanliga 100kr
Vid dörren 120kr, studerande och pensionärer 100kr. 

Köper du din biljett i förväg a) du sparar pengar, b) du kan få välja sittplatsen fritt, c) du säkrar att komma in och d) DU SLIPPER KÖA VID IMA!

OUTFIT? Vore det inte häftigt en fullsatt IMA med gult och svart hav på båda läktare?

Info kommer att komma även på våra officiella hemsidor på endreif.se samt tidningsannonser under veckan. Men vadå, du har läst hittills så du vet redan det allra viktigaste! 

Funderar du på att komma eller icke..? Inbilla dig att Göran Nähström har övat in en dans Endre-läktaren kommer att köra under matchen. Något man KAN INTE MISSA!



#70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar