2011-03-23

Ost, svarta matchtröjan och Goliat.

Okeeej, inge vidare bloggning idag. Uselt faktiskt. Förstår att det varit fruktansvärt frustrerande för er som klickat in en gång i kvarten och liksom tråååånat efter ett inlägg från något fräscht Endrekött. Men icke. Men fortsätt klicka..

Dagen då? Jo, man har köttat på som vanligt i den här bubblan. Sova, äta, jobba, äta, jobba, äta, träna, äta och snart sova. Inga nyheter där alltså. Inte för att skryta men jag fick till en grym middag nu efter träningen. Vi snackar lax, pinjenötter, matlagningsgrädde, permesan o purjo. Till detta en matig sallad med chevré, avokado, mozzarella o diverse grönsaker. Mycket ost ska det vara. Blir avundsjuka blickar i lunchrummet imorgon när jag halar upp den lunchlådan, det kan jag lova. Lite ojämn i mina luncher som också kan bestå av snabbmakaroner och blek falukorv. Men detta Johnnie Björklund har jag lagat helt själv! Är för övrigt totalt bottenlös när det gäller mat. Så alltid vid lunch på jobbet:

- Oj, det var en stor tallrik..Ska DU äta allt det där? Var tar det vägen??? osv. osv. osv.osv...

Ja, ja..tur att man rör lite på sig. OK. Nog med tjat om mat.

Träningen idag bestod bara av spel. 45 minuter typ. Handlar mest om att hålla igång kropp och knopp nu. Annars börjar man ju bli väldigt pepp på den där matchen på fredag. Vinna eller försvinna. Älskar att det står så mycket på spel. Kommer bli sjukt jämt, tight och underbart. Vilka soom vinner? Ja, bara gud vet men om vi säger så här: vi tar med ett extra matchställ över till fastlandet. Sen kan ni ju räkna ut resten själva! Holmert har gjort ett grymt statement och säger att det ska bli hennes bästa match någonsin. Bara att ta rygg på henne! Alla vet vad som kommer att hända där uppe, lagen känner varandra utan och innan, bara att koppla ur handbromsen o köra!

Längtar.

David mot Goliat på fredag?

/Eva Didriksson #6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar