2011-03-15





I söndags efter matchen var man mer död än levande. Det var en rejäl urladdning både fysiskt och mentalt. Avslutningen blev ju lite väl dramatisk så när man kom hem var man helt färdig i lillhjärnan. Antar att ni i publiken hade skenande puls ända fram till Solsidan började på söndag kväll. Själv var jag tvungen att ligga på mattan framför tv:en för att pusta ut lite. Sen kom jag typ inte upp.

Igår var det väldigt lugna puckar. Mest rehab och försöka få ur helgens matcher ur kroppen. Skönt att få en dag off och liksom ladda om. Jobbade, läste glada rubriker i tidningen (läser typ bara lokalblaskorna när vi vunnit. eller jag läser när vi förlorat också men då blir det lite mer i smyg, inte så noga och det tar lite emot), lagade mat och parkerade i soffan framför kvartsfinal 2, Rönnby-Djurgården(Gäääääääsp) tillsammans med Milla, Malin och Maria. Kommentator-Conny på TV4Sport saknade energi och slutspelskänsla i matchen. Om vi säger så här. Visa Endre-KAIS Mora så satan ska ni få se på energi. Både på planen och på läktaren. Smällde ju inte direkt i ribbstolarna i Eriksdalshallen (finns ju inga ribbstolar att smälla i där men ja, ni fattar). Kul iallafall att Djurgården jämnade ut och att även den kvartsfinalserien lever precis som alla andra. Tight i år. Tight på fredag.

Nu när slutspelet är igång och man gör allt för detta slutspel så blir mitt fokus idag att ignorera det här halsontet som har smugit sig på. Väldigt onödigt o otufft. Ikväll är det träning som vanligt och det vill man ju för allt i världen inte missa.

/Eva Didriksson #6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar