2011-03-11






Satan i gatan och jävlar vad jämt det blev. Antagligen jämnare än någon annan förutom dom med Endrehjärta trodde. Hela gänget sitter nu i bussen tillbaka till Falun. Imorgon förmiddag flyger vi hem. Alla är pissed off såklart men det tog inte många minuter efter slutsignalen som näven var knuten igen.
Det är tillfällen som avgör. Den här matchserien kommer bli så spännande att folk inte kommer våga kolla. KAIS är helt klart bättre än oss i den första halvan av matchen. I andra tar vi tag i bitarna och sista halvan så är det vi som har tagit över. I sudden tappar vi tyvärr det fina vi byggt upp i tredje och blir istället lite för stressade av att det är sudden. Sen får Mora avgöra på att vi bjuder till lite onödigt och det svider ju rätt hårt. Men Mora gjorde mål och det är ju det som de går ut på oavsett hur det ser ut. Lauma i mål var grym. Om det var så att hon tabbade sig på något mål bakåt så revancherade hon sig ungefär 300 ggr under matchen. Det klingade några gånger i stolparna också och flyt ska en bra målis. Liisa och Lauma vilket målvaktspar matchar dom?

Nej, slut på analys. Nu är det bara att glömma detta, ta med sig det göttiga och pumpa upp sig inför söndagens match. Nu är det er tur Gotland! Är det något vi behöver på söndag är det en kokande, skrikande gryta i Södervärnshallen. Tagga nu fans!!!

Kvartsfinal 2: Endre-KAIS Mora på söndag 13.00
Ni hör väl hur bra det låter!

NU KÖR VI!

/Eva Didriksson #6

1 kommentar:

  1. Heja heja!! Försöker hänga med lite nu! Fy fasen va roligt ni måste ha nu i slutspel! :)

    Lycka till!
    Om jag tänker på er så kan ni väl tänka en minipytteliten gnutta på mig idag när jag lirar division tre ;) hehe..

    Kram till er alla!

    SvaraRadera