2011-03-19

KVARTSFINAL 3.

Ja, det där var ju inte, som vi brukar säga, så mycket mer än KUKEN. KAIS Mora kör över oss och vi är inte med för fem öre. Jag vet vad mitt lag kan och jag vet också hur det inte ska gå till om man vill vinna en kvartsfinal. Igår var vi inte där vi behöver vara och det känns ju surt. Känslan när man satte sig i bussen var typ:

Vad fan hände egentligen?

Man hade typ blivit överkörd och nu stod man där med byxorna nere med ett frågetecken över huvudet. För att slå ett så bra lag som KAIS Mora måste man spela så som vi gjorde i första och andra kvartsfinalen. En procent under en hundraprocentig prestation räcker tyvärr inte.
  • Tycker lite synd om KAIS Mora. De är ett grymt lag på alla sätt och vis och borde inte ha folk i sin publik som väljer att håna motståndarna istället för att fira att laget i deras hjärta vann matchen. Inget jag bryr mig om men ändå tråkigt att se.
  • Bara Jansson och Lauma får godkänt den här matchen tyvärr och det räcker såklart inte i en knivskarp kvartsfinal.
  • Undrar vad KAIS Mora gick igenom för taktiska drag under sin time-out med nio sekunder kvar av matchen och med 7-1 på tavlan. Bara att vända till vår fördel och ta det som tändvätska.
  • Kredd till Mora för deras fullplanspress. Där körde vi fast väääääääldigt ofta igår. Även fast vi visste att anstormningen skulle komma. Konstig ekvation kan man tycka.
Orka göra en anayls på den här matchen egentligen. Ingen idé. Endre har redan laddat om. I bussen till Bromma inatt var det först lite depp, alla fick avreagera sig lite med lite snack, sedan spårade vi ur så man fick garva lite, sedan vilade vi lite, sen var vi framme på hotellet i Bromma, fick sova och när man sladdade ner på frukosten i morse var det bara revansch och surr om hur vi gör imorgon för att vinna. Finns inget annat. Laget är släppt och alla vet vad som krävs. Taktiken har vi, inga fel på den. Det sitter bara i huvudet. Imorgon kommer det mentala spelet att avgöra matchen. Det är bara att åka hem, slänga in matchtröjan i tvättmaskinen och ladda på. Igår är historia och i ett slutspel kvittar det om amn förlorar med 10-0, 6-5 i sudden eller 7-1.
JAG. LÄNGTAR. REDAN.

Ni kommer väl?

KVARTSFINAL 4. ENDRE-KAIS MORA, 17,00 SÖDERVÄRNSHALLEN!

Det är vinna eller försvinna som gäller!

/Eva Didriksson #6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar