2014-03-06

Respekt

Det händer inte ofta att man kan säga att det var skönt med ett intervallpass. Åtminstone säger man inte det högt… Vi fick låna ut vår träningstid till Visby Ladies slutspelsbubbla och tränade på spåret istället. Sprang 40sec intervaller, tre perioder + sudden death och åtminstone jag kvitterade i sista bytet i tredje och vann matchen i sudden..! Grymt bra jobbat, men hoppas det blev en vinst för er andra också!

Synd att Visby Ladies inte kunde förlänga sin slutspelsbubbla. Enligt twitter-flödet var matchen tajt och Ladies hängde med hela vägen. Utan att ha superkoll på basket så måste man ta upp att Ladies #6 Marie Söderberg har bestämt efter 30 år på elitnivå att sluta och lägga skorna på hyllan. Alltså 30 år! Ingen av oss i Endre hade ens född då hon redan spelade i högsta serien..! RESPEKT. Helt underbart att det finns idrottare som kan, vill och orkar hålla på så länge och på högsta nivå!

Vi har ju spekulerat redan flera veckor vem vi kommer få möta, hur det blir om vi håller vår tredje plats, hur läget ändras om vi hamnar som fyra, vem kommer välja vilket lag, vilka vill vi helst möta, vilka vill vi inte möta osv. Sist var det två timmars snack vid frukostbordet i Karlstad. Tänkte att vi kanske delar våra spekulationer inför Rönnby-fighten, så häng med!

Och på söndag ca. 16:30 blir det äntligen klart vilket lag vi får välkomna till den kokande Södervärn! Spännande!

#70 Liisa Kokkonen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar