2010-03-15

ENDRE ON TOUR....

Resan startade med att vi sista 10 spelare/ledare som inte åkte tidigare på morgon packade oss in i det minsta planet på länge. Jag (emma) drog en ramsa inombords som är barnförbjuden att det inte var det stora planet, tror Jansson gjorde detsamma! Att flyga är ju inte våran största hobby.... Men i detta härliga väder kändes det som vi flög en stor jumbojet, förutom när kaptenen svängde lite väl kraftig och då vart tom jag (sabbe) lite lätt svettig! Lite orolig blev man ju även när det droppade in vatten vid nödutgången, påpekade det för flygvärdinnan o hon gjorde en provisorisk lösning med en servett....hon påpekade även att det inte var någon fara....tack för det.
Framme på Bromma skyndade vi oss in i den väntade bussen, som vanligt var det Lasse-Buss som skulle ratta oss till Mora. Även min (sabbe) mammi är med på bussen till Mora för att stödja oss på läktaren.

Vi har alldeles precis avnjutit en alldeles utsökt måltid i bussen, pasta o köttfärssås eller ris o kycklingwok hade vi att välja på. Didrik som är lagets matvrak korade kycklingwoken till vinnare, hon åt såklart av båda rätterna.

Det är ganska lugn stämning i bussen idag, man märker att det är en viktig match på gång. Några vilar, chipparna har frågesport och vi längst bak i bussen (coolingarna) sitter mest o snicksnackar.

På återseende!

Tack för oss

/ Sabbe #21 & The Moose #19

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar