2010-03-13

ENDRE-KAIS MORA 1-0.

Men för i helvete vilken skön seger det där va då! Sitter här och är trött men ändå inte.Borde sova men det är ju sovmorgon imorgon. Suger lite på segerkarameller.
Mora har ju varit ett litet minispöke den här säsongen då de ryckt något kolossalt i början av matcherna. Sen har det liksom varit tack och adjö. Ger man Mora lillfingret då slukar dom dig med hull och hår. Dagens match blev inte riktigt som när vi mötts i grundserien. Visst, full fart och fräs hit och dit, offensiva takter, hög press bla.bla.bla. En liten detalj dock, vi lyckades rida ut Moras storm under första perioden. Bra Endre! Man får nog lov att säga att detta var en lagvinst där alla, precis alla följer den plan som vi har bestämt oss för att följa. I veckan har vi pratat mycket om hur vi skulle dyrka upp Mora och jag tycker att vi stundtals lyckas riktigt bra. Men, Mora är ett bra lag med en hel del vinnarskallar som absolut inte tyckte att det var roligt att komma till Gotland och förlora. Dom kommer knyta näven och ge oss en jävla resa på måndag om vi inte är med. Om några timmar är den här matchen historia och då börjar vi om på noll igen. Då blir det en helt ny match.
  • Det där med att göra mål inför ett kokande Södervärn med nästan 1000 fans på läktaren var ju rätt trevligt. Kanske borde man prova lite oftare?
  • Meh, hallå! Typ Sverige bästa publik! Endres fans är som en familjemedlem. Man skulle i stort sett kunna göra vad som helst för dem. Vad. Som. Helst.
  • Alltså. Lauma Visnevska. Stört bra i mål denna afton.
  • Några frågor på domarna?
  • Mora, muckar ni med Ewa Jansson muckar ni fan med hela Vänge. Fegt av töserna med pipa att inte ta en två för slashing över Janssons hylla.
  • Slutspel borde man spela lite oftare. Väldigt kul. Det är funkis som Halle skulle ha sagt.
  • Laget. Det är laget Endre IF som vinner idag. Från ledare, till spelare på planen, till spelare på bänken som är sjukt redo att hoppa in om de får chansen och tillbaka till funktionärer, fans och damerna i kiosken.

/Eva Didriksson #6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar