2010-04-08

VINNA ELLER FÖRSVINNA.

Minns ni glädjen, trycket och matchen förra fredagen? En gång till? Ehhh..jaaaa!
Foto: Fredrik Svensson

Oj, oj, oj. Nu ställs det på sin yttersta spets gott folk. Vi har årets viktigaste match framför oss. Endre vs. IKSU på hemmaplan. Kan det bli mer göttigt?

Tv-matchen i måndags är väl inte så mycket att orda om egentligen. Dom som vet säger att det var klassskillnad. Jag säger att vi helt enkelt gjorde en dålig match. IKSU är ett grymt lag med många grymma spelare som sväljer oss med hull och hår om vi inte är på tå. Precis som med alla lag i ett slutspel. Vi fick känna på det mot Mora och vi har nu fått känna på det uppe i Umeå. Roligare saker kan man ju ägna sig åt så vi kör ingen vidare analys på detta utan taggar till istället.

Eftersom vi hade det fina nöjet att avnjuta resan upp till Umeå med flyg istället för en mördarresa med buss så har den här veckan inte varit så tröttsam som förra. I tisdags tränade vi på som vanligt. Tog upp några prylar som inte var bra i måndags men bestämde oss ganska snabbt för att gå vidare. Inte så mycket annat att fundera över när matcherna spelas tätt. Igår körde vi också på som vanligt, dock med en lite kortare träning. Idag har vi träningsledigt med laget så det får nog bli en jogg eller promenad i den helt lovley vårsolen som hittat till Visby. På fredag ska vi komma stört taggade till matchen och sen är det bara att köra.

Det är nu eller aldrig! Fans! Ni är väl på´t?

/Eva Didriksson #6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar